MAGURO SUSHIHUIS

MAGURO SUSHIHUIS Maguro Sushihuis

order food online

Recentreview


4 stars out of 441 reviews
18 Sep 2021 at 6:47 Lekkere en verzorgde sushi en grote porties.
14 Sep 2021 at 15:00 ik heb hier al vaker besteld en normaal altijd heel tevreden over de snelle levering, echter heb ik gisteren meer dan 2uur mogen wachten. Telefonisch ook amper bereikbaar vermits de nummers die online te vinden zijn niet werken.
13 Sep 2021 at 18:23 Bestelling geplaatst. Volgens mail is bestelling ontvangen en zou het hier binnen het uur zijn. Meer dan twee uur later nog steeds niets ontvangen. Telefoon wordt niet opgenomen. Op hun eigen site is te lezen ‘gesloten op maandag’. Betaald-geen eten
11 Sep 2021 at 19:40 Geweldig niets mis.
9 Sep 2021 at 17:00 Super lekker! Heel snelle levering! Zeker een aanrader
31 Aug 2021 at 18:45 Het was echt heel goed
30 Aug 2021 at 18:50 Zeer correct met bestellingen. Helaas was een van de rolletjes die ik had besteld niet op voorraad en zijn direct aan de slag gegaan om te bellen en iets anders te maken. Zeer lekkere sushi van in de buurt.
30 Aug 2021 at 17:48 Wij hebben om 17.38u besteld en we wachten nog steeds. Om 19.20u Restaurant gecontracteerd en zijn onderweg. Nu 19.47 en nog geen eten. Hier zitten we dan met twee kinderen te wachten. Slechte service
29 Aug 2021 at 8:40 Geweldig, lekker eten en was vroeger dan ze zeiden..
23 Aug 2021 at 23:32 Tasty sushi. The order came faster than expected. On the down side, they always mix up the drinks order (this time I asked for 2x Cola, 1x Green Tea & 1x Fanta, and they brought 1x Fuzzy tea + 2x Fanta). The Dragon rolls were 7 pieces instead of 12.
22 Aug 2021 at 17:48 Eten is echt heel lekker... maar je moet er heel wat geduld voor opbrengen... 1u15 bovenop de ingeplande levertijd.. Dus enkel bestellen als het niet uitmaakt wanneer het er is ;)
10 Aug 2021 at 21:19 Top service! Top eten!