MAGURO SUSHIHUIS

MAGURO SUSHIHUIS Maguro Sushihuis

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 358 reviews
14 May 2021 at 4:06 Heel lange levertijd, maar de sushi boot was wel heel lekker!
11 May 2021 at 23:05 Wok met enkel paprika’s, geen andere groenten. Slechtste dim Sum die ik ooit heb gegeten. Sushi was oké
10 May 2021 at 23:51 Top Zoals altijd
6 May 2021 at 19:04 Verrassend lekker én 10 min voor levertijd geleverd. Voor herhaling vatbaar!
2 May 2021 at 23:03 Om 17 uur bestelde ik pas om 19.45 eten . Het eten zelf was super
25 Apr 2021 at 8:36 De sushiboot was super lekker, niets op aan te merken! Maar besteld om 18u en eten pas tegen 20u15. Op Takeaway stond ook dat de bezorger onderweg was maar dan een sms met de boodschap dat onze bestelling er pas over een uur zou zijn
23 Apr 2021 at 0:57 Stipt geleverd, lekkere sushi boot. Alleen jammer dat er geen sojasaus bij zat....
22 Apr 2021 at 21:03 Super slechte levering , 2 uur geleden bestelt en nu moet ik een review schrijven en ik heb nog niks....
19 Apr 2021 at 12:45 Ik had 2 u op voorhand besteld om zeker op het gevraagde uur mijn bestelling te hebben. Helaas, pas 30 min later kwam mijn bestelling aan. De dimsum waren lauw, de gebakken noodles ook en heel zout. De sushiboot was wel echt super in orde!
18 Apr 2021 at 19:03 Anderhalf uur te laat. Eten is wel heel goed
17 Apr 2021 at 9:13 Bezorgtijd duurde al een uur en dan waren ze nog eens een uur te laat. Het eten is lekker maar was ondertussen al koud.
16 Apr 2021 at 20:34 30 min te laat dat is minder